Wasproces

TCC-Heerenveen: De Truck & Car Cleaning specialist !

Terwijl u in onze kantine kunt genieten van een gratis kopje koffie, dragen wij op professionele wijze zorg voor het wassen van uw personenwagens, bestelbusjes, caravans, campers, truck, met of zonder oplegger en tankwagens.

Wij wassen deze grondig voor met de hand. Daarna wordt de auto in onze Truck & Car Cleaning wasstraat tip top gewassen, gedroogd en/of in de was gezet. In onze nieuwe autowasstraat is het nu ook mogelijk om uw auto te polijsten.


Osmose water

Wij gebruiken in onze carwash osmose water. Dit speciaal behandelde water bevat geen kalk of andere mineralen die bij drogen voor witte strepen en vlekken zorgen. Dit water wordt gebruikt voor het hele wasproces dus niet alleen om na te spoelen waardoor het resultaat nog beter is.


Desinfectie

TCC-Heerenveen is gespecialiseerd in het desinfecteren van bedrijfswagens. Met name in het levenmiddelentransport is men grotendeels afhankelijk van goede desinfecteermethodes.

De wagens worden gereinigd, nagespoeld en gedesinfecteerd. Een tweede spoeling volgt waarna de wagen grondig gedroogd wordt.

Met onze truck wash service reinigen / desinfecteren wij volgens de HACCP normen. Veilig, schoon en uiteraard binnen de vastgestelde normen. De factuur/verklaring is uw bewijs van desinfectie.

Als speciale service houdt TCC-Heerenveen een logboek voor u bij hoe vaak en wanneer de wagen is gedesinfecteerd. Kortom voor het reinigen van uw wagens zowel van binnen als van buiten, tot en met aan desinfecteren toe, bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u een vaste prijsafspraak maken voor het wassen van u bedrijfswagens?  Neem contact met ons op en ontvang een passende offerte